x 
Košarica je prazna.
Online konzultacije

 x 
Košarica je prazna.

Beauty Blog

Stanje suhe kose može biti genetskih razloga, no najčešće ju do takvog stanja dovodimo pretjeranim tretiranjem, nedovoljnom brigom o njoj ili korištenjem krivih preparata koji nisu primjereni za naš tip kose.

Kovrčava kosa jedan je od najzahtjevnijih tipova kose. Kovrče se ne priljubljuju čvrsto uz vlasište poput ravne kose i stoga imaju ograničen kontakt s lojem na vlasištu. Prirodno podignuta kosa od vlasišta također ima manje ravnomjeran zaštitni sloj vlasišta. Zbog toga je kovrčava kosa izuzetno osjetljiva na štetne utjecaje. Sve su to razlozi da svoju kovrčavu kosu brižno njegujete, a ispravna njega omogućit će vam da ukrotite svoje divlje kovrče i krhku nestašnu kosu pretvorite u meke i svilene kovrče.

Vlas kose izgrađena je od proteina KERATINA.

Perut u kosi odnosi se na mrtve stanice kože na tjemenu.

Plava kosa uvijek izgleda ženstveno i profinjeno, ali samo ako je dobro obojena i pažljivo njegovana.

Baš kao i suha kosa, masna kosa predstavlja problem ženama diljem svijeta, a problem nastaje radi pojačanog lučenja sebuma na vlasištu.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Više informacija Ok