x 
Košarica je prazna.
Online konzultacije

 x 
Košarica je prazna.

Plava kosa uvijek izgleda ženstveno i profinjeno, ali samo ako je dobro obojena i pažljivo njegovana.

Maska za kosu tvoj je najbolji prijatelj. Koristi je 2 puta tjedno, drži se savjeta na pakiranju i kroz nekoliko ćeš tjedana vidjeti veliku razliku. Ako imaš problema s izbijanjem žutih i narančastih tonova – nabavi ljubičasti šampon za plavuše. No nemoj ga koristiti sa svakim pranjem kako kosa ne bi postala sivkasta. – 2 puta tjedno biti će dovoljno.

Preporučujemo milk_shake Sliver shine šampon protiv žutila!

Ako imaš veliki izrast, a ne stigneš frizeru, isprobaj jedan od ova tri trika:

  • pošpricaj izrast sa šamponom u prahu koji će ga malo izblijediti
  • napravi valoviti ili pomalo raščupanu sexy frizuru
  • širokom četkom nanesi malo pudera u bež boji i lagano raščešljaj.

Sprej za sjaj kose idealan je za plavuše.

Zbog tamne boje, brinete imaju prirodan sjaj, no plavušama je to teže postići. Zato su tu mali pomagači u bočicama. Kay Pro Argan oil u spreju.

Ako si zadovoljna bojom, bilo bi idealno da svaki mjesec bojiš samo izrast, a tek svaka 3-4 mjeseca cijelu kosu. To će puno značiti za zdravlje tvoje kose.

Prije ulaska u bazen, kosu smoči vodom iz boce. Ako je već mokra, kosa će upiti manje klora, pa će biti i manja vjerojatnost da će dobiti zelenkasti odsjaj.

Uloži u šampone namijenjene plavoj kosi. To nije samo marketinški trik – oni će pomoći da tvoja boja ostane svježa, a kosa izgleda meko i njegovano.

Ako ti kosa izgleda oštećeno, i između pranja povremeno našpricaj regenerator koji se ne ispire po duljini. Milk_shake Incredible milk 12 effects (12 čuda!) u spreju koji se ne ispire.

To će pomoći pri raščešljavanju te dodatno nahraniti kosu.

Ako nisi sigurna hoće li ti pristajati nijansa plave kose koju želiš isprobati, samo pogledaj boju svog tena. Hladnijim nijansama tena pristaju i hladnije nijanse plave boje, dok žućkasti tonovi bolje pristaju ženama s toplijim nijansama.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Više informacija Ok