x 
Košarica je prazna.
Online konzultacije

 x 
Košarica je prazna.

Stanje suhe kose može biti genetskih razloga, no najčešće ju do takvog stanja dovodimo pretjeranim tretiranjem, nedovoljnom brigom o njoj ili korištenjem krivih preparata koji nisu primjereni za naš tip kose.

U borbi sa suhom kosom kvalitetna njega naš je glavni saveznik. Preporuča se korištenje šampona bez sulfata, parabena i silikona, koji bi Vašu kosu dodatno isušili. Kvalitetna maska za kosu neizostavan je dio njege suhe kose, jer će ona nakon šamponiranja zagladiti kutikulu vlasi te tako spriječiti suhi, raspršeni izgled kose.

Savjet +

  • Potpuno osušite kosu prije korištenja pegle ili uvijača za kosu
  • Ne perite ju svakoga dana! Pranjem šamponom uklanjate zaštitne lipide iz kose.
  • Ne perite kosu vrućom vodom! Postavite temperaturu vode između hladne i tople. Na kraju najduži dio kose isperite hladnom vodom
  • Kosa je najosjetljivija dok je mokra, stoga je preporučljivo češljati ju nakon što je prosušena. Ako zamršenost Vaše kose zahtjeva češljanje odmah nakon pranja onda to učinite četkom sa širim razmakom između zubaca, a nakon što ju prosušite ponovite češljanje četkom sa užim razmakom između zubaca.
  • Koristite svilenu jastučnicu.

Proizvodi za suhu kosu

Proizvodi za oštećenu kosu

Proizvodi za obojanu kosu

Proizvodi za pretjerano tretiranu kosu

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Više informacija Ok