x 
Košarica je prazna.
Online konzultacije

 x 
Košarica je prazna.

Baš kao i suha kosa, masna kosa predstavlja problem ženama diljem svijeta, a problem nastaje radi pojačanog lučenja sebuma na vlasištu.

Kako postupati s masnom kosom?

  • Najčešća pogreška koju nikako ne smijete raditi ukoliko se želite riješiti masne kose je pretjerano pranje. Često pranje kose (posebice šamponima koji sadrže agresivne sulfate koji pretjerano čiste vlasište) potiče proizvodnju prirodnih ulja na vlasištu.
  • Odaberite proizvode koji su specijalizirani za masnu kosu. Nakon pranja odgovarajućim šamponom nanesite neki od proizvoda za vrhove kose, kako bi vrhovi ostali hidratizirani.
  • Svaka aktivnost koja potiče ulje da se iz žlijezda raširi po ostatku kose učinit će vašu kosu masnijom. Zato svakako izbjegavajte često dodirivanje kose i pretjerano oblikovanje.

Jeste li znali?

Masna kosa ima i svoje dobre strane. Ulje sprječava gubitak vlažnosti na vlasištu te lomljenje vlasi.

Proizvodi za masnu kosu

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Više informacija Ok