x 
Košarica je prazna
Online konzultacije

 x 
Košarica je prazna

Diva Professional

diva-professional

Diva Professional proizvodi osmišljeni su i proizvedeni u Ujedinjenom Kraljevstvu i testirani u salonima od strane najboljih, nagrađivanih frizera.

Proizvode Diva Pro možete naći u najboljim svjetskim salonima kao što su Trevor Sorbie, Richard Ward, Joseph Koniak, Brooks and Brooks, Sean Hanna, Regis, Charles Worthington, Mahogany and Headmasters i mnogim drugim salonima.

Diva Pro nagrađivani proizvodi dostupni su u salonima i veleprodajama frizerskih proizvoda na 30 tržišta diljem svijeta.

Razvijen široki asortiman proizvoda najvećim dijelom namijenjenih sušenju i oblikovanju.

Budite sigurni u svoj odabir – proizvodi Diva Pro jamče vam najbolju moguću učinkovitost u okviru određenog cjenovnog razreda. Diva Professional proizvodi i njihova reputacija rezultat su kvalitetne i učinkovite usluge pri čemu ponosno ističemo kako svi proizvodi idu ukorak s novim tržišnim trendovima i trendovima oblikovanja.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Više informacija Ok