x 
Košarica je prazna
Online konzultacije

 x 
Košarica je prazna

KAYPRO

kaypro

KAY PRO profesionalna kozmetika za sve tipove kose

Čvrsta i njegovana kosa, sjajna i puna volumena, izuzetno je važna za cjelokupni izgled i dojam. Nažalost većina nas se susrela sa problemima kose, kao naprimjer ispadanje, prhut, masno ili suho vlasište, ispucali vrhovi, oštećena kosa od kemijskih tretmana ili pak pretjeranog korištenja električnih aparata. Ponekad jednostavno pogrešan izbor proizvoda za njegu ili styling kose, prijevremeno oštete kosu koja gubi vlagu, elastičnost i vitalnost.

Posljedice su – oštećena kosa.

Oštećena, suha i rascvjetala kosa je tanka, gruba i suha na dodir. Krhka i lomljiva kosa je bez sjaja, suha i porozna, sklona rascijepljenim vrhovima.

Kay Pro donosi profesionalne proizvode za njegu kose, prema tipovima kose i prema tipovima problema koje otklanja. Mala količina proizvoda donosi vrhunske rezultate, ako je dobro dijagnosticiran tip kose i odabrana odgovarajuća linija proizvoda.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Više informacija Ok