x 
Košarica je prazna
Online konzultacije

 x 
Košarica je prazna

Milk_shake

milk_shake-logo

z.one concept mlada je, inovativna i dinamična linija profesionalne frizerske kozmetike talijanskog proizvođača Panzeri Diffusion iz Varesea - Milano.

Na tržištu egzistira od 1999. godine, postiže izvrsne rezultate u kratkom vremenu te je prepoznata i uvažena od strane profesionalnog frizerskog sektora. Trenutno je prisutna u 60-ak zemalja svijeta, među kojima je od 2011. i Hrvatska.

Osnovana je s ciljem da frizerima pruži podršku i razvoj, ne samo kroz proizvode već i kroz edukaciju i ideje.

Razvoj cjelokupne linije temeljen je na istraživanju i razvoju (razvojni laboratoriji u SAD-u i Italiji), te na korištenju formulacija posljednje generacije, visoke kvalitete, atraktivnog dizajna pakiranja te, ugodnog mirisa.

Glavna podlinija brenda je milk_shake čiji je asortiman vrlo širok, te obuhvaća sve proizvode potrebne frizerskom salonu:

  • stiliziranje (lakovi, pjene, fluid, paste, kreme, pomade, gelovi...)
  • tretiranje kose (šamponi, regeneratori, zaštitne tekućine, kemikalije za trajno kovrčanje...)
  • njegu kose na bazi keratina i mliječnih proteina (šamponi, regeneratori maske, ampule, maslac, regeneratori bez ispiranja…)
  • bojenje kose (permanentna boja za kosu, semi permanentna boja, direktna boja, aktivatori)
  • izbjeljivanje kose (bijeli i plavi blajh, glina za izbjeljivanje, izbjeljivač za vlasište…)

Permanentne boje iz milk_shake podlinije, formulirane su na nano-bio-tehnologiji, koja garantira izvrsne i postojane rezultate, zdravu kosu iznimnog sjaja te odlično prekrivanje sijedih vlasi. Boja je formulirana s minimalnim postotkom amonijaka, tako da je nježna prema svim tipovima kose.

Važno je napomenuti da proizvdi iz milk_shake linije sadrže mliječne i druge proteine koji djeluju na kosu iznimno njegujuće, te joj vraćaju sastojke izgubljene raznim štetnim utjecajima (mehaničkim, kemijskim, vremenskim…).

Sastojci svih proizvoda pomno su odabrani, na način da pružaju maksimalnu njegu, rješavaju specifične probleme vlasišta a pri tome poštuju najviše zdravstvene standarde.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Više informacija Ok