x 
Košarica je prazna
Online konzultacije

 x 
Košarica je prazna

Olivia Garden

olivia-garden

Olivia Garden je prepoznat brend u svijetu po kvaliteti svojih proizvoda i stalnom razvoju inovativnih proizvoda, koji ih već desetljećima dovodi do položaja vodećeg na beauty tržištu. Olivia Garden SA osnovana je 1967. godine u Belgiji. Od tada, razvijaju visokokvalitetne proizvode poput četki za kosu, škare i češljeve, koji se distribuiraju širom svijeta u više od 70 zemalja, u suradnji s njihovom sestrinskom tvrtkom Olivia Garden International, smještenoj u Pittsburgu u Kaliforniji.

Uvjereni u kvalitetu svojih proizvoda, nude ograničeno životno jamstvo na svoje proizvode, garantirajući zamjenu u slučaju nedostatka ili tehničkog kvara. Olivia Garden je stoga pouzdan partner za uvoznike, trgovce na veliko, frizere i njihove kupce.

Stalno rade na novim inovativnim idejama i razvoju proizvoda kako bi zadovoljili profesionalne potrebe svojih kupaca i stalno rastuću potražnju. Stoga ne čudi da sve više stručnjaka i privatnih potrošača vjeruju proizvodima tvrtke Olivia Garden.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Više informacija Ok