x 
Košarica je prazna.
Online konzultacije

 x 
Košarica je prazna.

Naručenu robu moguće je platiti na tri načina:

  1. Plaćanje pouzećem: Iznos računa podmirujete u gotovini prilikom preuzimanja paketa. Dostavu obavlja DPD dostavna služba koja vas na dan isporuke kontaktira.
  2. Virmanom, na naš žiro-račun
  3. PayPal-om (mogućnost plaćanja direktno putem PayPal-a ili kreditnim karticama)

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču - odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe. Kod preuzimanja paketa platit ćete ukupnu vrijednost robe i dostave. Dostavu obavlja DPD kurirska služba. Ako ste naručili robu pouzećem i odbili je preuzeti kad dođe do vas, a pošiljka nije oštećena, nećete morati snositi troškove poštarine, no sljedeći put moći ćete naručiti samo uz druge načine plaćanja ili se poštarina ponovnog slanja istog paketa uvećava za 20 kn.

VIRMANOM, UPLATOM NA ŽIRO RAČUN

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskom plaćanja, emailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte općom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

Podaci koje trebate upisati su sljedeći:

Primatelj: Magic Cosmetics, Petra Krešimira IV 48, 35000 Slavonski Brod
Broj žiro računa: 23400091160505736, Privredna banka Zagreb d.d., Zagreb
IBAN: HR9023400091160505736
Opis plaćanja: plaćanje proizvoda

PAYPAL

PayPal je servis elektroničkog on-line plaćanja i da bi korisnik koristio PayPal račun prethodno mora otvoriti osobni PayPal račun na koji se direktno mogu uplaćivati sredstva s bankovnog računa ili s kreditne kartice, a plaćanje se vrši poput on-line plaćanja s transakcijskog računa.

Ovo je najbrži način plaćanja jer se sredstva doznačuju odmah po plaćanju i takvim se plaćanjem smatra da je narudžba istog trena plaćena i roba odmah spremna za pakiranje i slanje.

Tumačenje Zakona a fiskalizaciji u prometu gotovinom za plaćanje putem PayPal-a

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske.

TROŠAK DOSTAVE

Cijena dostave se računa prema masi pošiljke.

Kada primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu kurirskoj službi DPD.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 13 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe nakon 13 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke, pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

PRITUŽBE / REKLAMACIJE

Sve potrebne informacije oko reklamacija i povrata robe saznajte ovdje.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Više informacija Ok